Nebojša Čović
Alo Vladimir Markovic
Nebojša Čović

Alo Vladimir Markovic

Nebojša Čović, Foto: Alo Vladimir Markovic

Nebojša Čović najavio je za utorak vanrednu konferenciju za medije, a ta informacija pokrenula je pitanje sudbine trenera Crvene zvezde.

Uprkos rezultatima ispod očekivanih, predsednik crveno-belih istakao je da će saradnja sa aktuelnim strategom biti nastavljena iako je on danas ponudio ostavku.

Pročitajte još:

"Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za medije", rekao je Čović.

Iako je priča o strategu crveno-belih trebala da bude jedna od tema sutrašnje konferencije zakazane za 14 časova, Čović nie izdržao da ostane nem na špekulacije pa je većeras razrešio dilemu. 

Crveno-bele očekuje težak period i borba na dva fronta u narednim danima, a prvi naredni izazov za Zvezdu je evroligaški susret na domaćem terenu sa ekipom Barselone zakazan za Četvrtak.

Tomić plaća ceh porazima! Evo kada Čović donosi bitne odluke!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 16:39 Zvezda je u regionalnom takmičenju izgubila dve od tri utakmice, a isti učinak ima u Evroligi. Nebojša Čović, Foto: Alo!/Vladimir Marković Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović održaće sutra konferenciju za medije, od 14 sati, gde će izvesno govoriti o lošem startu sezone.

Bonus video: Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom