"OTAC MI NIJE ŽIV DA OVE VAŠE GADOSTI SLUŠA..." Čović je crnogorsku voditeljku optužio da Srbiju zove "Smrdija", ona odmah odgovorila! KRAJNJE BRUTALNO

Nema sumnje da ova saga ima nastavak.

Nebojša Čović
Nebojša Čović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je gostujući u Jutarnjem programu Hepi televizije isprozivao mnoge, kako kaže "ugledne građane" Crne Gore, kao i "ugledne sinove" uticajnih političkih i policijskih struktura, ali je na njegovoj meti bila i novinarka Ivana Šebek, koja radi na televiziji NovaM.

Crnogorka je iznela neke stavove tokom finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućnosti, zbog kojih je Čović javno prozvao putem medija.

"Lepa je, da. Za prikupljanje informacija. Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u Beogradu. Svaki dan šalje selfije iz Beton hale. A Srbiju inače zove Smrdija. Pa dosta tog licemerja, i dosta tih prevara", rekao je Čović o Ivani Šebek.

Sebekova je na društvenim mrežama odgovorila nakon što je videla da se njeno ime i informacije iz njenog privatnog života pojavljuju na televiziji sa nacionalnom frekfrencijom.

Ivana Sebek
Ivana Sebek, Foto: Youtube/GOROPAD

Naglasila je da je uplašena za svoju bezbednost i da joj je Čović nacrtao metu na čelu, a takođe je napomenula da joj otac nije živ da sluša "gadosti" koje je on izrekao o njoj.

"U strahu za svoju bezbednost objavljujem Reagovanje na izjave Nebojše Čovića - Apelujem da se žene zaštitite od crtanja meta i poziva na nasilje:

Kao žena, ćerka, sestra, osećam se ugroženo od strane gospodina Nebojse Čovića, posle brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je izneo na televiziji Happy 24.04.2019.

Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno pretiti ženi, te sejati strah.

BORJAN O UDARANJU RIKARDA "Dobio sam udarac, vratio sam udarac"! (VIDEO)

Međutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog ličnog života, na televziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano. I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite - uspeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugacije misle, te sportski navijaju za neki klub.

Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje. Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svijetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takođe, jeste Srbija. I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo.

OSEĆAJ JE LEPŠI Važnija mu pobeda u derbiju nego ona protiv Liverpula!

Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam. Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumeti -besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamerni, koje ste verujem, u žaru želje da me izvređate, kontaktirali.

Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama", stoji u objavi Ivane Sebek.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi