Čović, Sebek
Youtube printscreen
Nebojša Čović

Alo!/Vladimir Marković

Nebojša Čović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je gostujući u Jutarnjem programu Hepi televizije isprozivao mnoge, kako kaže "ugledne građane" Crne Gore, kao i "ugledne sinove" uticajnih političkih i policijskih struktura, ali je na njegovoj meti bila i novinarka Ivana Šebek, koja radi na televiziji NovaM.

Crnogorka je iznela neke stavove tokom finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućnosti, zbog kojih je Čović javno prozvao putem medija.

"Lepa je, da. Za prikupljanje informacija. Ona pljuje na sve strane, od sedam dana, četiri je u Beogradu. Svaki dan šalje selfije iz Beton hale. A Srbiju inače zove Smrdija. Pa dosta tog licemerja, i dosta tih prevara", rekao je Čović o Ivani Šebek.

Sebekova je na društvenim mrežama odgovorila nakon što je videla da se njeno ime i informacije iz njenog privatnog života pojavljuju na televiziji sa nacionalnom frekfrencijom.

Ivana Sebek

Youtube/GOROPAD

Ivana Sebek, Foto: Youtube/GOROPAD

Naglasila je da je uplašena za svoju bezbednost i da joj je Čović nacrtao metu na čelu, a takođe je napomenula da joj otac nije živ da sluša "gadosti" koje je on izrekao o njoj.

"U strahu za svoju bezbednost objavljujem Reagovanje na izjave Nebojše Čovića - Apelujem da se žene zaštitite od crtanja meta i poziva na nasilje:

Kao žena, ćerka, sestra, osećam se ugroženo od strane gospodina Nebojse Čovića, posle brojnih uvreda, neistina, crtanja mete, te zadiranja u moj lični i porodični život, koje je izneo na televiziji Happy 24.04.2019.

Gospodine Čoviću, otac mi nije živ da ove Vaše gadosti sluša, gleda i čita, uz rezervu da je možda iz Vaše vizure civilizovano ovako se obraćati i posredno pretiti ženi, te sejati strah.

BORJAN O UDARANJU RIKARDA "Dobio sam udarac, vratio sam udarac"! (VIDEO)

Međutim, ovo što ste izgovorili, te pokazali fotografije iz mog ličnog života, na televziji sa nacionalnom frekvencijom, sve je, osim civilizovano. I da, ako Vam je cilj bio da me uplašite - uspeli ste, znamo svi da ste opasni i da crtate mete ljudima koji drugacije misle, te sportski navijaju za neki klub.

Plašim se i Vas i onih koji ovakvim istupima mogu da budu inspirisani na nasilje. Uvrede na moj račun i da pretrpim nekako, ali dirnuli ste u moju porodicu, koju volim najviše na svijetu, a to je pušteno u etar na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Elementarno ste dezinformisali javnost, rekli neistine. Ostrvili ste se na mene i moju porodicu, a ja sam samo žena, sa skromnim znanjem iz košarke.

Zemlja koju volim je Crna Gora, zemlja koju poštujem, kojoj dobro mislim takođe, jeste Srbija. I da, jedinu istinu koju ste rekli je da uživam u Beogradu i cenim i volim porodicu i prijatelje koje imam tamo.

OSEĆAJ JE LEPŠI Važnija mu pobeda u derbiju nego ona protiv Liverpula!

Znate iz Crne Gore sam i kosmopolita sam. Pored toga sam podržavalac srpskih tenisera, a kada Srbija igra sa drugom državom, radujem se svakom uspehu u sportu Vaše zemlje, osim onom u kojem se nadmeće sa mojom Crnom Gorom.

Pokušaću damski, kulturno i civilizovano da Vam objasnim, a nadam se da ćete me razumeti -besramna je neistina da sam nazvala pogrdno Srbiju ikada, loše su vas informisali, rekla bih, zlonamerni, koje ste verujem, u žaru želje da me izvređate, kontaktirali.

Apelujem na sve da se uzdrže od raspirivanja mržnje po nacionalnoj osnovi, te mržnje prema ženama", stoji u objavi Ivane Sebek.