Nebojša Čović
Alo/Marko Metlaš
Nebojša Čović

Alo/Marko Metlaš

Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Na Skupštini, koja je najpre odložena, u subotu je odlučeno da će nova sezona na Jadranu ipak početi 2. oktobra.

- Za vreme mog predsedavanja napravljena je Druge ABA liga, juniorska liga, Superkup... Moja malenkost je ligi donela oko dva miliona evra - podsetio je Čović, dodajući da će se i proveravati kako su one trošene.

U priči o navodnom sukobu interesa predsednik Zvezde je između ostalog upitao „Bio sam predsedavajući lige, moj sin je igrao u njoj. Da li je i to sukob interesa?”.

Takođe, istakao je i da dogovor o poravnanju jednoglasno izglasan 27. maja na Skupštini ABA više nije opcija i da je do 25. septembra mogao nesmetano da se zaključi.

U izlaganju koje je trajalo gotovo pola časa, Čović je naglasio da je njegov zadatak kao predsednika Zvezde da štiti njene interese i da će to činiti bez kompromisa. Delije će svakako posebno obradovati njegova izjava:

- Zvezda je ove godine, mislim da ćemo sklopiti kockice, napravila respektabian tim, probaćemo ne samo da uzmemo ABA ligu, već da napadnemo i sam vrh Evrolige! I to otvoreno kažem! Pozivam, Zvezdašku javnost da vidi kako će nam podmetati i lomiti noge. Naročito obatite pažnju kakve muke i probleme ćemo imati sa finansijama - rekao je Nebojša Čović.

PROČITAJTE JOŠ: