Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa
Alo! M.Metlaš
Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa

Alo! M.Metlaš

Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa, Foto: Alo! M.Metlaš

Košarkaš Partizana Rade Zagorac čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i rekao da je njegov tim propustio svoje šanse.

"Čestitam stručnom štabu Zvezde na dobroj utakmici. Žao mi je zbog povrede Ognjena Dobrića u prethodnoj utakmici. Sticajem okolnosti dogodila se u kontaktu sa mnom i zato nije mogao da igra. Ipak, kredit njima što su i bez njega uspeli da odigraju konkurentnu utakmicu i pobede“, rekao je Zagorac novinarima posle meča.

Andrea Trinkijeri

Alo/M.Metlaš

Zagorac je istakao da je uvek zanimljivo igrati u živopisnom ambijentu hale "Aleksandar Nikolić".

"Mi smo naše šanse propustili. Imali smo utakmicu, imam osećaj da smo imali utakmicu u svojim rukama. Imali smo do poslednjih minuta, hteli smo egal do kraja. Opet su pogodili neke šuteve, a mi smo malo nedisciplinovano igrali u napadu i odbrani i čestitam im na pobedu. Rezultat je 2:1, idemo dalje“.

Zagorac istakao i šta je odlučilo meč.

Crvena zvezda - Partizan, finale plej-ofa

Alo! M.Metlaš

"Pustili smo dve njihove trojke. Davidovca i Riversa. To su sve košarkaške stvari koje moraju da se izvedu bolje. Žao mi je zbog toga, jer smo imali priliku. Verovatno je svim navijačima i neutralnim ljudima još zanimljivije, jer se ova serija produžava“, rekao je on i osvrnuo se na meč u ponedeljak.

"Jedinu stvar koju možemo da uradimo kako bismo došli do izjednačenja jeste da neke sitne stvari u završnici bolje uradimo. Baza i postuplati postoje, energijom i fizički im pariramo, ali neke sitnice pred kraj meča moraju bolje da se izvedu i mislim da je to dovoljno za pobedu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Zagorac nije hteo da komentariše tehničku grešku na kraju meča, zbog gaženja linije.

"Ne bih komentarisao suđenje. To je neki razlog zbog koje je svirana tehnička. Previše je tenzije nastalo oko derbija i ovako. Stvorena je situacija koja nije zdrava ni za jedne, ni za druge. Ipak je ovo sport, košarka. I jedni i drugi igraju u ekstremno teškim uslovima, nije nimalo lako. Ne volim da se košarka nipodaštava nekim spoljnim faktorima, ne bih komentarisao ništa. Suđenje je bilo odlično, vrhunsko, na jako visokom nivou i nije ono bitan faktor“, zaključio je Zagorac.