Luka Dončić
Printscreen Youtube / FreeDawki
Luka Dončić, Foto: Printscreen Youtube / FreeDawki

Košarkaši Dalasa poraženi su od Detroita sa 124:117 u meču NBA predsezone, a meč je u dresu Meveriksa obeležio Luka Dončić, koji je bio najefikasniji akter utakmice sa 21 poenom (7 od 18 iz igre, 2 od 8 za tri).

PROČITAJTE JOŠ:

Dončić je i pored slabih procenata šuta pokazao da će i u svojoj drugoj sezoni dominirati na NBA parketima, a navijači su bili u prilici i da vide delić njegove magije, kada je izveo jedan spektakularni dribling.

Dribling kroz noge iznenadio je sve, kako gledaoce, ali i najvažnije, tako i čuvara Luke Dončića. Slovenački bek je onda jednim gracioznim flouterom poentirao i upotpunio potez koji će se vrteti na TV špicama.

Čudna situacija za Kalinića, u Beogradu naleteo na bivšeg selektora!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 08:51 - 10.10.2019. 08:57 Došao zbog Zvezde, a naleteo na njega. Nikola Kalinić, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Košarkaši Fenerbahčea u sredu su doputovali u Beograd gde će dan kasnije igrati protiv Crvene zvezde u drugoj rundi Evrolige. Mnoštvo poznatih lica, nakoliko bivših igrača srpskih "večitih rivala".

Boban Marjanović, Dončićev saigrač i reprezentativac Srbije proveo je na parketu 12 minuta tokom kojih je postigao 4 poena.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo