Nenad Čanak
KK Partizan
Nenad Čanak

KK Partizan

Nenad Čanak, Foto: KK Partizan

"Utakmica protiv Olimpije je prilika da na pravi način materijalizujemo pobedu iz Zagreba. Svesni smo da neće biti lako jer je Olimpija uvek pružala dobre partije u "Pioniru". Očekujemo veliku podršku navijača, punu halu i nadam se da ta energija sa tribina neće biti kotraporduktivna za neke igrače koji nisu igrali u takvoj atmosferi", rekao je Čanak za klupski sajt.

On je dodao da Olimpija ima veoma dobar tim, kao i da je posebno kvalitetan na spoljnim pozicijama.

Novica Veličković

Alo/M.Metlaš

Novica Veličković, Foto: Alo/M.Metlaš

"Šuterski su moćna ekipa koja je potpomognuta iskusnim Begićem pod košem. U prvom kolu protiv Mornara su odigrali fantastično, što samo govori u prilog tome da nas čeka teška utakmica", istakao je trener Partizana, nakon što je njegov tim slavio na gostovanju Cedeviti, a poražen od Trenta u Evrokupu.

Košarkaš Vanja Marinković ističe da jedva čeka da istrči na teren pred navijače Partizana.

"Puno nam je značila podrška u Laktašima, Zagrebu i u Trentu, ali sada je vreme za ono zbog čega je igranje u dresu Partizana nešto posebno. Olimpija dolazi posle ubedljive pobede protiv Mornara, imaju odličan tim i predstavljaće pravi izazov za nas. Verujemo u naše sposobnosti i verujemo da ćemo odigrati dobro i doći do pobede", izjavio je Marinković.

Utakmica 2. kola ABA lige Partizan - Olimpija zakazana je za sutra od 21 sat u hali "Aleksandar Nikolić".