Crvena zvezda - Budućnost
aba-liga.com
Crvena zvezda - Budućnost

aba-liga.com

Crvena zvezda - Budućnost, Foto: aba-liga.com

Duel Budućnosti i Crvene zvezde trebalo je da bude odigran 30. decembra u okviru 13. kola ABA lige, ali šampion regionalne lige nije otputovao u Podgoricu jer nije bilo garancije da će meč biti održan po protokolu! 

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da će refundirati novac navijačima, koji su kupili ulaznice za meč sa Crvenom zvezdom.

 

"Košarkaški klub Budućnost obaveštava svoje navijače koji su kupili ulaznice za meč ABA lige sa ekipom Crvene Zvezde, da će moći refundirati novac zbog neodigravanja meča. Ovim putem obaveštavamo navijače koji su kupili ulaznice za meč ABA lige protiv Crvene Zvezde, da će u prostorijama kluba moći refundirati novac za kupljene ulaznice. Refundiranje će se vršiti u prostorijama kluba u sredu, četvrtak i petak od 10 do 15 časova", saopšteno je iz kluba.

Da podsetimo, utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde koja je trebalo da bude odigrana 30. decembra registrovana je rezultatom 20:0, a srpski i regionalni šampion kažnjen je i oduzimanjem jednog boda, odlukom disciplinskih organa ovog takmičenja, koja je obelodanjena 4. januara.