Olimpijakos - Crvena zvezda
KK Crvena zvezda
Olimpijakos - Crvena zvezda

KK Crvena zvezda

Olimpijakos - Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos u Pireju 82:77 u prvoj pripremnoj utakmici u Grčkoj. Najefikasniji kod crveno - belih bio je Derik Braun sa 14 poena, Perperoglu je dodao 13, a Bili Beron jedan manje.

Crvena zvezda uputila reči podrške svom bivšem igraču i treneru! "Brz oporavak, Trifo"

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 12:08 Svi su složni u podršci Aleksandru Trifunoviću. Aleksandar Trifunović, Foto: Blic/Marko Metlaš Košarkaški klub Crvena zvezda poželeo je bivšem igraču i trener Aleksandru Trifunoviću brz oporavak posle moždanog udara u Banjaluci. Aktuelni trener Igokee juče je hospitalizovan na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje koje prate doktori je trenutno stabilno.

Košarkaši Crvene zvezde prvu od dve provere protiv grčkog velikana otvorili su bolje, poveli sa 32:20 , a na odmor se otišlo rezultatom 41:36. Srpski i regionalni šampion održavao je tu prednost i tokom treće deonice (62:56), a na ulasku u poslednji minut crno-beli su imali plus 8, što je bilo dovoljno za pobedu u do sada najjačoj proveri tokom pripremnog perioda.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč u dvorani "Mira i Prijateljstva" bio je zatvorenog tipa, a narednu proveru crveno - beli će imati u četvrtak protiv Peristerija.

Marko Kešelj odveo suprugu i sina kući!

AUTOR: Alo.rs/E.A. DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:29 Košarkaš Marko Kešelj dobio je drugog sina Jovana, a tokom jučerašnjeg dana proslavljeni sportista izveo je partnerku Jovanu i naslednika iz porodilišta. Marko Kešelj, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Nasmejan i dobro raspoložen, Marko je stigao ispred privatne klinike u Beogradu, gde se kratko zadržao, a potom su ponosni roditelji zajedno izveli bebu iz porodilišta.

Nova utakmica sa Olimpijakosom, koja će biti otvorena i za gledaoce na programu je u petak.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava