Branko Lazić
instagram.com/10sile10
Branko Lazić

instagram.com/10sile10

Branko Lazić, Foto: instagram.com/10sile10

Košarkaši Crvene zvezde nisu baš najbolje počeli novu sezonu. Posle poraza u ABA Superkupu, crveno - beli izgubili su i od Panatinaikosa u Atini na početku nove sezone Evrolige. U timu crveno - belih važnu ulogu ima Branko Lazić (30) koji pored titule sjajnog igrača nosi i titulu onog najlepšeg. 

Primetno neiskustvo hrabre Zvezde, Gist se borio do kraja ali ostao bez daha!

Poraz na startu! Panatanaikos - Crvena zvezda, Foto: EPA-EFE/JOHN ANDREOU10 Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu Evrolige od Panatinaikos, rezultatom 87:82! Najefikasniji akter meča je bio Džejms Gist sa 22 poena, 7 skokova i jednom asistencijom! Dobro su ga pratili Bili Beron i Stratos Perperoglu sa 15 poena, Faje je pružio solidnu partiju u odbrani.

Košarkaš iz Loznice je i sportista sa zanimljivom ljubavnom pričom. Koliko su stvari u njegovom ljubavnom životu zanimljive, pokazuje i to da je sa suprugom Natašom od 2009. godine. Zaljubio se Lazić u najranijoj mladosti. Ljubavi koje počnu u tom životnom periodu umeju da se pretvore u ljubavi za ceo život.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Current level: Married ??☝

A post shared by Branko Lazic (@10sile10) on Sep 21, 2015 at 6:32am PDT

Mogu da donesu i veliki rizik jer treba istovremeno sačuvati vezu i odoleti svim iskušenjima mladosti. Kada se tome dodaju svi izazovi koje donesi jedna sportska karijera, onda shvatite da su Nataša i Branko sačuvali svoju ljubav (sigurno su dosta radili na tome), ali i da su jendostavno stvoreni jedno za drugo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?????? #kumdanije #weddingzekovic

A post shared by Branko Lazic (@10sile10) on Jun 22, 2017 at 12:59pm PDT

Branko koji je igrao i za FMP, a koji je od 2011. u dresu Zvezde, oženio se Natašom 2015. godine. Par koji je "presladak" 2016. je dobio ćerku Saru, a prošle godine ćerku Unu. Privilegovan je Lazić što je u ženskom društvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne zanemarujemo Brankovu igru za FMP, ali se za njega može reći sledeće: ceo život Crvena zvezda, ceo život jedna žena. 

BONUS VIDEO:

Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!