Večiti Derbi
O2
Večiti Derbi

O2

Večiti Derbi, Foto: O2

Svi ljubitelji sporta i ovog vikenda uživaće u najatraktivnijem sportskom sadržaju na O2 televiziji. "Večiti derbi", četvrti ove sezone u košarci, na programu je u subotu od 19 časova, a gledaoci širom Srbije imaće priliku da upravo na ovoj televiziji gledaju susret dva najveća srpska kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan

Crvena zvezda

Večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan, Foto: Crvena zvezda

Prednost domaćeg terena ima Crvena zvezda, pošto je u ligaškom delu sezone završila na prvom mestu sa skorom od 21/1.Sa druge strane Partizan je na kraju zauzeo četvrto mesto sa 14/8.

“Večiti“ ove sezone odigrali su već tri susreta i u dva je slavila Zvezda, dok su u jednom crno-beli izašli kao pobednici. Taj jedan je do sada i najznačiniji jer je bio u finalu Kupa Radivoja Koraća. Sada već kultno finale između dva najveća srpska kluba bilo je veoma burno i izazvalo je još burniju reakciju javnosti posle finala.

Sada je ulog dosta veći jer ekipe igraju za plasman u finale ABA lige. U drugom polufinalu sastaju se ekipe Cedevite i Budućnosti, a šampion regionalnog takmičenja naredne sezone igraće u Evroligi.

O2 televizija nastaviće u istom ritmu i svojim gledaocima obezbediti najkvalitetniji sportski, informativni i zabavni sadržaj.