Dragan Bokan
FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC /
Dragan Bokan

FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC /

Dragan Bokan, Foto: FOTO TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC /

Predsednik Buducnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je danas na Skupštini košarkaškog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa timom koji će imati što više igrača iz sopstvene škole.

"Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani da nakon četiri godine zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima. Ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost, ponos Crne Gore, to zaslužuje", rekao je Bokan, a prenosi klupski sajt.

Kako je naglasio, cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu.

"U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja - formiranje igračkog kadra koji će moći da donese profit klubu i stvaranje budžeta kako se ne bi u potpunosti oslanjao na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države”, rekao je Bokan.

Prvi čovek Zvezde otkrio uzrok lošeg plasmana "orlova"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.09.2019. 20:25 Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nije se oglašavao do sad po pitanju učinka reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Kini, ali je odlučio da ipak otkrije svoje stavove. Foto: Alo Vladimir Markovic "Orlovi" su na Svetskom prvenstvu zauzeli peto mestopa im je izmakla viza za Olimpijske igre u Tokiju.

Upravni odbor ostao je u istom sastavu, dok je za potpredsednika izabran Igor Popović.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare