NE DVOUMI SE Bogdanoviću potpuno isto igranje za reprezentaciju i u NBA ligi

As Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović rekao je da ga nastavak NBA sezone u julu i avgustu podseća na FIBA reprezentativna takmičenja.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović, Foto: AP/Rich Pedroncelli

Najjača liga na svetu je organizovala završnicu sezone tokom jula i avgusta u Orlandu. Reprezentativna takmičenja svojstvena za leto su odložena zbog korona virusa i potpuno poremećenog kalendara.

"Izgleda zaista, kao da je neko FIBA takmičenje u inostranstvu ", rekao je Bogdanović u intervjuu za američku televiziju ABC.

"Prilično je to istovremeno. Avgust, jul. Prilično je isto. Imam iskustva sa tim. Ne možete da posetite grad i ne možete da hodate okolo, ovo će biti malo drugačije sa onim 'mehurom' iznutra. Novo iskustvo u životu."

Bogdanović je imao prosek od 14,5 poena, 3,2 skoka i 3,2 asistencije pre nego što je NBA sezona suspendovana 11. marta.

 

"Iskreno, ne. Poprilično sam siguran u NBA i šta će raditi", odgovorio je Bogdanović na pitanje da li ima nedoumica uoči ponovnog pokretanja NBA lige.

"Mi smo profesionalci i svi se trudimo da budemo spremni za sve što dolazi. Moramo biti spremni za ove situacije. Nalazimo se u ovakvim okolnostima i jednostavno moramo misliti pozitivno", rekao je Bogdan.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi