Bogdan Bogdanović
Marko Metlaš
Bogdan Bogdanović

Marko Metlaš

Bogdan Bogdanović, Foto: Marko Metlaš

Bek Sakramento Kingsa i reprezentativac Srbije, Bogdan Bogdanović je gostujući u emisiji "TV lica" otkrio kada je kao 16-godišnjak gledao poteze Zvezdinih i Partizanovih košarkaša!

PROČITAJTE JOŠ:

On je otkrio da je voleo da gleda njegovog sadašnjeg saigrača, Nemanju Bjelicu, ali i Andrea Ovensa koji je igrao 2008/09 za crveno-bele! 

"Kada sam počeo da se bavim košarkom, izabrao sam taj Pionir i Žitko Basket zbog, ne isključivo, ali i zato što su trenirali u Pioniru iza zavesa, tamo su Partizan i Zvezda imali treninge, pa si mogao da vidiš te prave igrače" - rekao je Bogdan, a na pitanje "ko je doneo najveće uzbuđenje, kada ga sretne mali Bogdan?" je odgovorio:

Igrač naterao sudiju da mu isključe OCA sa utakmice! Ovaj mu odgovorio tako što je napravio scenu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 10:54 BIće čudno na sledećoj "porodičnoj" večeri! Dok Rivers, Foto: (AP Photo/David J. Phillip) Košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su pretedenta za titulu Los Anđeles Kliperse, rezultatom 102:93, pa zato ne čudi da je trener gostiju bio nervozan tokom utakmice! Ovu utakmicu je obeležio sukob sina i oca!

"Bilo ih je mnogo, ali... Svi naši igrači generalno, da ne izdvajam sad nekoga, ali Bjelica je čak tada bio aktuelan jako. Sad smo i saigrači, ali od stranaca, Andre Ovens iz Zvezde. On je posle nekog treninga ili utakmice ostavio patike svoje stare, 4-5 pari za nas, iza zavese, za ekipu iza zavese"

Ova izjava je izazvala mnogo rasprave na društvenim mrežama! Zvezdaši su ubeđeni da je Bogdanović oduvek bio navijač crveno-belih, dok su partizanovci uvereni da je okoreli "Grobar".

U sezoni 2008/09, Svetislav Pešić je predvodio Crvenu zvezdu, a te godine su poraženi od Partizana 3:2 u finalnoj seriji naše lige!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo