Bogdan Bogdanović
AP Rich Pedroncelli
Bogdan Bogdanović

AP Rich Pedroncelli

Bogdan Bogdanović, Foto: AP Rich Pedroncelli

 

Bogdanović je na parketu Džezera bio jedan od najistaknutijih igrača sa još osam asistencija i pet skokova, dok je Bjelica imao još tri završna dodavanja.

Pročitajte još:

Efikasniji od bivšeg asa Partizana i Fenerbahčea bili su samo saigrači Badi Hild sa 23 i Marvin Begli sa 22 poena, kao i na drugoj strani Donovan Mičel sa 22 i Rudi Gober sa 17.

Nikola Jokić upisao je po četiri pogotka, skokova i asistencija u trijumfu Denvera u Finiksu 107:102 za 20 minuta, dok drugi srpski centar Boban Marjanović nije stigao da se upiše u strelce za 10 minuta u ubedljivoj pobedi Dalasa nad Oklahomom 107:70, uhvativši pet lopti.

Jokić ponovo u centru pažnje, njegov potez sa treninga dugo će se prepričavati (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 09:43 Nikola Jokić je nastavio da dominira društvenim mrežama, a ovaj put centar Denvera dospeo je u žižu javnosti simpatičnim pokušajem zakucavanja. Foto: AP David Zalubowski Tokom uvodnog dela treninga reprezentativac Srbije je nonšalantno šetao ispod koša, a kad mu je u ruke dospela jedna od zalutalih lopti okrenuo se ka obruču, zatrčao i pokušao da uradi "vetrenjaču".

Bez većeg učinka bio je i Marko Gudurić sa četiri poena, tri skoka i dve asistencije za 20 minuta u dresu Memfisa u porazu od Šarlota 120:99.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!