NBA liga na Areni sport
Promo
NBA liga na Areni sport

Promo

NBA liga na Areni sport Predrag Ćulibrk, Vladimir Lučić, Igor Rakočević i Neboja ugić, Foto: Promo

Brojne zvanice iz sveta košarke i biznisa imale su priliku da osete deo magije NBA lige i da se upoznaju sa ambicioznim planovima Telekom Srbija grupe i Arene sport kada su u pitanju mogućnosti praćenja NBA lige u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Pročitajte još:

Osam utakmica uživo svake nedelje, više od 200 utakmica tokom sezone, All star vikenda i mečevi plej-ofa, samo su deo onoga što očekuje gledaoce televizije Arena sport, dok će zahvaljujući Telekom Srbija grupi, u celokupnom sadržaju na svojim pametnim uređajima uživati i ljubitelji košarke u svim zemljama regiona.

NBA liga na Areni sport

Promo

NBA liga na Areni sport - NBA4YU, Foto: Promo

Kao vrhunac događaja, sa lica mesta uživo je emitovana emisija "NBA studio" koja će u okviru programa Arene sport pratiti i analizirati sve aktuelnosti vezane za utakmice NBA lige. Gosti emisije bili su Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe i Nebojša Žugić, direktor Arene sport, koji su se usaglasili da će do sada najbogatija ponuda NBA sadržaja na ovim prostorima, zahvaljujući televiziji Arena sport, zadovoljiti sve fanove igre pod obručima i doprineti još većoj popularizaciji košarke u Srbiji i regionu.

Košarkaši Barselone stigli u Beograd, a Pešić u svom stilu prokomentarisao utakmicu! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ Vladimir Zogović DATUM I VREME: 23.10.2019. 21:35 - 23.10.2019. 22:06 Barselona je prva na tabeli Evrolige posle tri odigrana kola. Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Foto: Alo!/V.Zogović Košarkaši Barselone doputovali su u Beograd gde ih u četvrtak očekuje meč Evrolige protiv Crvene zvezde.

Pored njih, u "NBA studiju" poznati voditeljski dvojac Edin Avdić i Nenad Kostić, ugostili su i Nikolu Lončara, njihovog budućeg stručnog konsultanta, Igora Rakočevića, bivšeg NBA igrača, a danas ambasadora ove lige u Srbiji, kao i Ivana Bogunovića, košarkaškog novinara koji je postao pojačanje tima Arene sport.

NBA liga na Areni sport

Promo

Foto: Promo

Spektakularna atmosfera NBA večeri bila je samo nagoveštaj majstorija Jokića, Dončića, Bogdanovića, Vučevića, Šarića, Bjelice kao i košarkaških zvezda iz celog sveta u novoj, ali i narednim sezonama NBA lige koje će gledaocima biti dostupne na Arena sport kanalima, kao i na posebnom, celodnevnom NBA TV kanalu na kom će se emitovati ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjui i druge zanimljivosti.

Da li će Sakramento uspeti da uđe u plejof, može li Nikola Jokić da odvede Denver korak dalje, hoće li Luka Dončić ponoviti nestvarnu statistiku iz prošle sezone uz pomoć Bobija Marjanovića i ko će od sedam hrvatskih košarkaša pokazati najviše u novoj sezoni prvi će saznati korisnici mts TV-a, satelitske platforme m:SAT TV, mtel-a Bosna i Hercegovina i Crna Gora i kablovskog operatora Supernova. Košarkaškim zaljubljenicima u regionu, koji uvek žele više od NBA lige, na raspolaganju su i League Pass paketi, koji na njihove mobilne uređaje donose globalno najveći šou program ne ostavljajući nikoga ravnodušnim.

NBA liga na Areni sport

Promo

Foto: Promo

Magiji NBA lige na događaju NBA4YU posebno je doprinelo prisustvo proslavljenih košarkaša sa naših prostora koji su tokom svojih karijera osetili draž igranja NBA lige.

Bonus video: Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Pešić prokomentarisao meč sa Zvezdom!