Olga Danilović, Bogdan Bogdanović
Youtube/Sportnetwork NS
Olga Danilović, Bogdan Bogdanović

Youtube/Sportnetwork NS

Olga Danilović, Bogdan Bogdanović, Foto: Youtube/Sportnetwork NS

Srpska teniserka Olga Danilović završila je sezonu, a svojim pratiocima na društvenim mrežama se zahvalila na velikoj podršci i rekla da jedva čeka da krene u nove radne pobede u narednoj 2020. godini. Međutim, ono što je ostavilo najveći utisak i bilo najupečatljivije, jeste podrška koju je dobila od svog novog dečka, NBA asa Bogdana Bogdanovića.

PROČITAJTE JOŠ:

"Moja sezona 2019. je gotova. Kao što znate, ja mogu da odužim ovakve tekstove. Ipak, odlučila sam da skratim. Naučila sam toliko ove godine i jednostavno ne mogu da dočekam da krenem predsezonu i spremim se za 2020. Sada ću par dana da se odmorim, uživam, a potom da se vratim u teretanu, pa na teren. Hvala vam svima na podršci ove godine i vidimo se uskoro", napisala je Olga, a Bogdan postavio crveno srce ispod njenog teksta.

Instagram Olge Danilović

Instagram/danilovicolga

Instagram Olge Danilović, Foto: Instagram/danilovicolga

Košarkaš Sakramento Kingsa i mlada teniserka više ne kriju od javnosti da su par, a nakon prve zajedničke fotografije u javnosti, njih dvoje su i putem društvenih mreža počeli da šalju emotivne poruke, te jasno stavili do znanja da su u vezi.

Bio u Srbiji, pa uzeo novo državljanstvo i sve odbio zbog nje, sada je tragedija udarna vest u zemlji

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 22:12 - 20.11.2019. 22:26 Neka joj je večna slava. Leti Spasojević, Foto: Twitter/Spaso_87 Crnogorac Ilija Spasojević jedna je od najvećih zvezda fudbalske lige Indonezije, ali sada se našao u centru javnosti zbog velike tragedije. Naime, Spasojevićeva supruga Leti preminula jutros posle kraće i teške bolesti.

Bogdanović je prvi odgovorio na status lepše polovine i putem Instagrama joj poslao srce, a usledio je takođe brz odgovor, jer je Olga uzvratila - istom merom.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!