Bogdan Bogdanović
Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović, Foto: Tanjug/AP

- U Evropi sam naučio da kada igraš sa dobrim igračima, moraš sa njima da pričaš. Svi imamo svoj ego, svako ima svoju igru. To moraš da staviš po strani i da pomogneš drugima. Naučio sam u Evropi u timovima sam igrao i sa igračima sa kojima sam igrao. To je proces. Pričao sam o hemiji, od toga počinje - rekao je Bogdanović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Svako u svlačionici zna da je Tre Jang igrač ove franšize, ali on zna da mora da se dobro nosi sa tim. On se dobro nosi sa tim, vidi se to, sjajno je koliko zrelo razmišlja. Nekada se svađamo, verbalno ali zato što hoćemo da pobedimo. Ne zanima me šta bilo ko drugi kaže, svi hoćemo da pobedimo. Ne volimo da gubimo i tu počinje svađa.

Bogdan ističe da su svi poednici.

- Ako gubimo i ne svađamo se nešto nije kako treba. Niko ne voli poraz. Odatle počinje. Ako gubiš onda ćeš videti loše akcije, sebičluk. Ako dobijamo, onda ćeš videti lepu košarku, ekipa će igrati kao da igra šah. Gledaće korak unapred. Tu se onda ne radi o pobedi, nekoliko mečeva smo i mi izgubili jer nismo igrali kako treba. Treba iznutra da osećaš da ti nešto smeta, da imaš osećaj da je nešto loše i onda treba da se vratiš da ispravi - zaključio je Bogdan.

Vidi se da Srbin ima odličnu saradju sa Jangom i da su se baš "pronašli".