Bogdanović, Danilović
AP/Alex Gallardo - Alo/Vladimir
Bogdanović, Danilović

AP/Alex Gallardo - Alo/Vladimir

Bogdanović, Danilović, Foto: AP/Alex Gallardo - Alo/Vladimir

Najbolji srpski košarkaš sa nedavno završenog Mundobasketa Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović više ne kriju svoju vezu koju su otpočeli početkom godine, pa su zajedno prisustvovali venčanju njihovih prijatelja u Americi.

Jovana Jakšić, nekada perspektivna teniserka Srbije, udala se u nedelju u Americi za 23 godine starijeg Vujadina Jovića, a gosti na venčanju bili su i Bogdan Bogdanović i Olga Danilović.

PROČITAJTE JOŠ:

Sva je prilika da su Bogdan i Olga u vezi su već neko vreme, ali kriju se od očiju javnosti. U njihov emotivni odnos upućeno je samo najuže okruženje, te pažljivo biraju mesta na kojima se zajedno pojavljuju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Serbian crew! ??

A post shared by Vuja (@vujajovic) on Nov 18, 2019 at 9:04pm PST

A sada su se pojavili na venčanju Jovane Jakšić i Vujadina Jovića koji su objavili fotku na društvenim mrežama sa dragim gostima iz Sakramenta.

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Srpski košarkaški reprezentativac i ćerka legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilovića u društvu čelnika Kingsa Vlada Divca i Peđe Stojakovića, kao i Bogdanove sestre Bojane, prisustvovali su velelpnoj zabavi koji je upriličio ovaj par.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"

 

Komentari (1)

Brat

19.11.2019 10:52

Divni su svi.