Boban Marjanović
Alo!/Marko Metlaš
Boban Marjanović

Alo!/Marko Metlaš

Boban Marjanović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Bobi Marjanović je deo apetita sa reprezentacijom zadovoljio osvajanjem medalja, sada bi pre odabrao NBA prsten. Srebro sa Evrobasketa 2017. je u kolekciji diva iz Boljevca koji na pitanje šta bi odabrao novi uspeh sa Srbijom ili NBA titulu, odgovara:

"To je trik pitanje. Već sam bio drugi u Evropi, tako da bih sada uzeo NBA prsten. Naravno, ne bih se bunio ni za titulu sa Srbijom".

Omiljeno sećanje vratilo je Bobana Marjanovića čak 13 godina u prošlost. Na Svetsko prvenstvo juniora u Novom Sadu, kada je Srbija pokorila planetu.

"Bila je to moja prva medalja. Trener je bio Miroslav Muta Nikolić, imali smo dobar tim, ali ne odličan. To je moje omiljeno takmičenje, najdraži turnir. Pobedili smo. Za Ameriku su igrali Stef Kari, Patrik Beverli, Majkl Bizli, gde sam neka zakucavanja prvi put video u životu. Ali, Stefan Stojačić je igrao najbolju utakmicu karijere. Hvala mu na tome", setio se Marjanović saigrača koji je sada jedan od kandidata za put na Olimpijske igre kao član 3X3 reprezentacije.