Vladimir Micov
EPA/Roberto Bregani
Vladimir Micov

EPA/Roberto Bregani

Vladimir Micov, Foto: EPA/Roberto Bregani

Vladimir Micov ne samo da je bivši košarkaš Partizana, već je i deklarisani navijač crno-belih. Bivši reprezentativac Srbije je otvoreno govorio o situaciji u kojoj se najtrofejniji srpski klub našao posle poništavanja sezone.

"Činjenica je da je Partizan bio, da kažemo, na maksimumu pre prekida svih takmičenja. Prvi u Evrokupu i ABA ligi, ali sa moje tačke gledišta ne mogu da kažem da su s pravom očekivali da budu šampioni i u Evroligi. Evrokup je stao u Top8 fazi, što je daleko... Svi znaju da u polufinalu i finalu svašta može da se desi. Druga situacija je u ABA, ostala je jedna utakmica do kraja regularnog dela, Partizan je bio prvi, ali se vrlo dobro zna kakva je situacija na Balkanu. Tu nikad niko neće biti zadovoljan. Ako su jedni tražilo da se proglasi pobednik, drugi će reći ne, itd... Zna se kako funkcionišu Crvena zvezda i Partizan, a poslednjih godina i Budućnost".

Micov smatra da ljutnja ne sme da postoji.

"Ne vidim da će neko nešto dobiti od plakanja i žalbi. Evroliga se odlučila za isti sastav, bez promocije novih timova. Bilo je uvređenih... Malo mi je suludo da se neko ljuti jer je jednostavno tako tako-kako je - zaključio je Micov.

PROČITAJTE JOŠ: