Nikola Jokić
AP/ERIC GAY
Nikola Jokić

AP/ERIC GAY

Nikola Jokić, Foto: AP/ERIC GAY

Tu, u nekim trenucima vrlo agresivnu prepisku, pokušao je da prekine bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Milan Dozet, koji je izneo stav da je ta odluka isključivo na Nikoli Jokiću i da svi moraju da je poštuju.

PROČITAJTE JOŠ:

ODMARAO DOK JE GLEDAO "ORLOVE"! Milivojeviću stigla čestitka od Premier lige, pretrčao 57 sati!

ĐOKOVIĆ - ŠAPOVALOV POD ZNAKOM PITANJA! Poznat termin meča, sada sve zavisi od vremena!

UVELIČALI OTVARANJE KLUBA NAVIJAČA! Marko Bulat podigao "Grobare" na noge, a onda se kapiteni Saša i Novica latili mikrofona i doveli atmosferu do usijanja! (VIDEO)

- Bez trunke ironije, zavidim svima vama kojima je glavni životni problem hoće li Jokić igrati za reprezentaciju - napisao je Dozet na svom nalogu, a zatim dodao:

Milan Dozet

Promo

Milan Dozet, Foto: Promo

- Odrastao je čovek i donosi sam odluke, koje će ga, siguran sam, jednog dana boleti ako ne bude igrao. Učim svoju decu da bih bio do neba presrećan ako ikada obuku dres Srbije. I bitno je da im to ponavljam. U tuđe odluke se ne mešam.

Dva srebra

Jokić je do sada imao dva učešća sa reprezentacijom Srbije na velikim takmičenjima. I oba puta osvajao je srebrnu medalju. Jednom kao junior na SP u Češkoj 2013, drugi put kao senior na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

Tviteraši su potom nastavili da se prepucavaju o tome da Jokić nijednom nije izneo konkretan razlog zašto neće da igra za Srbiju, na šta je Dozet poručio:

- Razlog nije bitan. Hoćeš, nećeš, kraj priče. Sve najbolje mu želim. Ako ne bude igrao, najviše će izgubiti on sam!