Bili Beron
Alo Marko Metlas
Bili Beron

Alo Marko Metlas

Bili Beron, Foto: Alo Marko Metlas

"Igrali smo čvrsto, znali smo da će biti teška utakmica dva tima koja igraju veoma dobru odbranu. Konačno smo pobedili posle tri poraza, odličan je osećaj. Morali smo da izdržimo tešku nedelju. Moramo da nastavimo i probamo da napravimo pozitivnu seriju", rekao je Beron posle utakmice u Kaunasu.

Pročitajte još:

Zvezda je prekinula niz od tri poraza u Evroligi, vratila se na pobednički kolosek i napravila iskorak sa začelja tabele.

"Bili smo veoma agilni u odbrani, agresivni. Dobro se osećam jer smo prekinuli niz poraza. Neki put pobedite, neki izgubite, ali svakako je da na svakoj utakmici moramo da se borimo do kraja", naveo je Lorenco Braun.

Zvezda slavila u meču za infarkt

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris u 10. kolu Evrolige rezultatom 61:59. Kuzmić i Faje, Foto: Alo Marko Metlas Koarkaši Crvene zvezde stigli su do treće evroligaške pobede savladavši Žalgiris na gostovanju u Kaunasu.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović kazao je da je veoma srećan zbog pobede.

"Mislim da je odbrana bila presudna. Shvatili smo posle prve četvrtine da moramo da igramo čvrsto. Veoma sam srećan zbog pobede, zbog igrača koji su izdržali tešku nedelju", kazao je Gavrilović.

Crvena zvezda će u narednom kolu Evrolige igrati sledeće nedelje protiv Valensije.

Bonus video: Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!