Bajern - Olimpijakos
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
Žalgiris - Panatinaikos

EPA-EFE/VALDA KALNINA

Žalgiris - Panatinaikos, Foto: EPA-EFE/VALDA KALNINA

Košarkaši Panatinaikos zabeležili su veoma važnu pobedu na gostovanju Žaglirisu 85:86 u  okviru devetog kola Evrolige!

PROČITAJTE JOŠ:

Umalo da se Žalgiris vrati "iz mrtvih" i nadoknadi u jednom trenutku nedostižnih 15 poena zaostatka. 

Nik Kalates je postigao19 poena, 12 asistencija i pet skokova i bio je najzaslužniji za pobedu Grka! Dvocifreni su još bili Dešon Tomas sa 13, Janis Papapetru sa 12, a Džimer Fridet je meč završio sa 11 poena.

Kod Žalgirisa najbolji je bio Zek Lidej sa 15 poena, Lukas Lekavičijus ubacio je 14, a Džok Lendejl 12 poena. Žalgiris gostuje Zvezdi u sledećem kolu, a Panatinaikos Bajernu!

Bajern - Olimpijakos

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Bajern - Olimpijakos, Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Košarkaši Bajerna savladali su Olimpijakos 85:82, a tim Dejana Radonjića je predvodio Maodo Lo sa 19 poena i sedam asistencija, dvocifreni su bili i Bartel sa 18, Monro sa 15 i Zipser sa 13!  Kod gostiju je najraspoloženiji za igru bio Boldvin sa 19 poena! 

Srpski reprezentativci Vladimir Lučić (Bajern) i Nikola Milutinov (Olimpijakos) su bili solidni u svojim ekipa i postigli su 13 poena uz pet skokova, odnosno 14 poena sa isto toliko skokova! Olimpijakos u sledećoj rundi gostuje u Berlinu!

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su ASVEL sa 90:84 u gostima! Turke su do pobede predvodili Šejn Larkin sa 19 i Vasilije Micić sa 16 poena i osam asistencija!

Kod domaćina po 14 poena postigli su Džekiri, Žan-Šarl i Tejlor. ASVEL sada ima skor 5/4, a Efes 7/2.

Košarkaši Real Madrida su ubedljivo na domaćem parketu slavili protiv Himkija sa 104:76! Slovenac američkog porekla, Entoni Rendolf je predvodio "kraljeve" do pobede sa 19 poena i 4 skoka, a sjajno ga je prati Kampaco sa 15 dodatih poena i pet asistencija! Kod gostiju je najraspoloženiji za igru bio Kramer koji je za 17. minuta postigao 14 poena!

NAJČITANIJE NA SPORTU:

Olimpija Milano je slavila protiv Makabija 92:88, a vremešni Luis Skola  je predvodio Italijane sa 20 poena i sedam skokova, a sjajno ga je pratio Serhio Rodrigrez sa 18 poena i 11 asistencija! Najefikasniji akter meča je bio Skoti Vilbekin sa 25 poena i pet asistencija!

Valensija je na domaćem terenu pobedila Zenit 94:90! Abalde i Lojd su vodili Špance do novog trijumfa sa 18, odnosno sa 17 poena! U redovima gostiju Renfro i Tomas su ubacili po 17 poena!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO 

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine