Dvejn Vejd
AP Photo/Brynn Anderson
Dvejn Vejd

AP Photo/Brynn Anderson

Dvejn Vejd, Foto: AP Photo/Brynn Anderson

Košarkaški klub Olimpija Milano planirao je da letos dovede proslavljenog NBA igrača Dvejna Vejda.

PROČITAJTE JOŠ:

To je otkrio predsednik kluba popularno poznatog kao Armani, iz sponzorskih razloga, Leo Del'Orko. On je, u intervjuu za "Gazetu delo Sport", pomenuo nekoliko zanimljivih stvari vezanih za prelazni rok.

"Želeli smo da dovedemo neku NBA zvezdu ovog leta i bili smo zainteresovani za Dvejna Vejda", kazao je Del'Orko.

Vejd je prošlu sezonu proveo u Majamiju, ali je na kraju iste rešio da ne nastavi da se bavi profesionalnom košarkom i penzionisao se.

Popularni "Fleš" je triput osvojio prsten NBA lige, bio Ol-star 13 puta i u svojim vitrinama ima brojne druge nagrade, a njegov dolazak u Evropu, koji verovatno nije bilo ni blizu realno, bi sigurno bio jedan od najinteresantnijih poteza u skorijoj istoriji.

Del'Orko je govorio i o odlasku Majka Džejmsa, koji je bio ubeđen da je deo planova ekipe Etorea Mesinu za ovu sezonu, ali se na kraju rastao sa Armanijem i otišao u CSKA.

"On je imao ugovor sa nama. Pričao je sa Mesinom dvaput, a u međuvremenu je igrao turnire sa prijateljima u SAD. To nije bilo profesionalno sa njegove strane".

Marjanović se umešao u tuču i spasio Dončića od pomahnitalog "rukija"! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 11:47 Mlada i vrela krv. Boban Marjanović, Foto: Printscreen Youtube / Bleacher R U petom predsezonskom meču, košarkaši Dalas Meveriksa ostvarili su drugu uzastopnu pobedu. Na neutralnom terenu, u „Rodžers Areni" u Vankuveru, pred 17 hiljada gledalaca, savladali su Los Anđeles Kliperse rezultatom 102:87.

Armani nije dobro krenuo u italijanskom prvenstvu pa posle četiri kola ima dva poraza, dok je u Evroligi nešto bolji sa učinkom od dva trijumfa i jednog neuspeha.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu