Ilija Muštur i Ana Dabović
instagram.com/musturix
Ilija Muštur i Ana Dabović

instagram.com/musturix

Ilija Muštur i Ana Dabović, Foto: instagram.com/musturix

Vrlo često se rađaju ljubavne romanse između dvoje sportista, a nova koja je dospela u javnost je veza između srpske košarkašice Ane Dabović i reprezentativca Francuske u vaterpolu Ilije Muštura.

Selidba u Francusku srpskoj košarkašici i jednoj od najlepših košarkašica sveta, Ani Dabović, donela je i novu ljubav. Jedna od naših najboljih igračica uživa u romansi koju ima sa francuskim vaterpolistom crnogorskog porekla - Ilijom Mušturom.

Njih dvoje deluju i više nego zaljubljeno na fotografijama koje je objavio upravo zgodni vaterpolista na svom Instagramu. Muštur je reprezentativac francuske i član Monpeljea, a najverovatnije je u tom gradu i upoznao srpsku košarkašicu pošto je ona prošle godine nastupala za istoimeni ženski košarkaški klub, pa se tada i rodila ljubav. Na ovu vezu ponosna je i Anina sestra, Milica koja je na jednu od

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Oct 14, 2019 at 1:37pm PDT

Na ovu vezu ponosna je i Anina sestra, Milica koja je na jednu od Ilijinih objava na instagramu prokometarisala da će se rastopiti koliko su lep par.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj par vezuje još jedan grad, a u pitanju je Herceg - Novi, u kome su oboje rođeni. Dabovićeva i ove sezone igra u Francuskoj, ali njen novi klub je Burž.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!