Rašon Tomas
Alo Marko Metlas
Rašon Tomas

Alo Marko Metlas

Foto: Alo Marko Metlas

"Biće to velika utakmica za nas. Lokomotiva je dobar tim. Imaju kvalitetne igrače, ali mislim da možemo da se nadmećemo sa njima. Pobedom možemo da se odvojimo od ostatka grupe. Atmosfera u timu je odlična, imamo jaku hemiju. Imali smo nekoliko grešaka, ali smo i pobeđivali. Posle dve nedelje zbog povrede ponovo sam u timu. Osećam se dobro, tim je i bez mene odradio dobar posao", rekao je Tomas.

Pročitajte još:

Crno-beli će sutra od 20 sati zbog zauzetosti Štark arene, Lokomotivu dočekati u hali "Aleksandar Nikolić", a Tomas je istakao da očekuje podršku navijača.

"Očekujem ludu atmosferu, znam da će nam navijači dati veliku dozu energije koja će nam biti potrebna."

Do nove pobede uz pune tribine!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 15:42 Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se u utorak od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Andrea Trinkijeri, Foto: Alo/Marko Metlaš Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, rekao je da njegov tim dočekuje ekipu koja je jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

Plejmejker Markus Pejdž rekao je da očekuje dobru utakmicu protiv kvalitetne ekipe i da će najvažnije biti da odigraju dobro u odbrani.

"Sutra će biti sjajan ambijent, uvek je uzbudljivo igrati ovde. Biće to važna utakmica za nas. Pobeđivali smo na domaćen terenu, nadam se da ćemo navijačima prirediti dobru utakmicu. Lokomotiva ima kvalitetan roster, jedan su od najtalentovaniji timova u Evrokupu. S druge stane, mi igramo timski, pred našim navijačima... Sutra moramo da odigramo najbolju defanzivnu utakmicu do sada, od počeka sezone govorimo koliko je važno da igramo odbranu. Ako budemo igrali dobro u odbrani, fizički, sa dosta skokova, možemo da pobedimo svakog", rekao je Pejdž.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!