Delroj Džejms
fiba.com
Delroj Džejms

fiba.com

Delroj Džejms, Foto: fiba.com

* Džejms ima 32 godine

* Iskusni košarkaš je u karijeri nastupao za čak 10 klubova 

* Visok je 203 cm

 

Američki košarkaš Delroj Džejms kritikovao je grčki AEK zbog neisplaćenih zarada prema svojim igračima.

Tridesetdvogodišnji američki košarkaš poreklom iz Gane Delroj Džejms potpisao je novi dvogodišnji ugovor (1+1) sa ekipom AEK–a iz Atine i na svom "Instagram" profilu bio kritički nastrojen prema klubu koji ne isplaćuje zarade svojim igračima.

"Kao prvo ja sam profesionalac koji već dve godine sa velikom ljubavlju, čašću i poštovanjem reprezentuje AEK. Svi mi imamo ugovore s razlogom, ali ukoliko igrač ne poštuje ugovor on je momentalno kažnjen i to bez oklevanja. Svaki igrač koji pređe okean da bi igrao košarku to radi iz čiste ljubavi prema igri, ali i iz potrebe da prehrani porodicu. Ja imam sina. I AEK to zna, AEK jako dobro zna da imam sina kojem je kao i svakom drugom detetu potrebna ljubav i pažnja, oni me iz dana u dan sve više lažu! Testiraju moje strpljenje kao čoveka, oca i kao osobe koja izdržava porodicu. Kao što sam i rekao na početku, ja sam profesionalac i zamolio bih klub da plati igračima ono što im duguje. Otimate porodicama hleb iz usta. I mi znamo da to ne biste uradili namerno. Hvala", rekao je Delroj Džejms.

PROČITAJTE JOŠ:

Džejms je sa ekipom AEK–a osvojio FIBA Ligu šampiona kao i kontinentalni kup i sada će biti interesantno da se vidi kako će grčki klub reagovati na ovu njegovu objavu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...