STRAHINJA JOKIĆ UDARIO NAVIJAČA Ovo su svi prestupi Nikoline braće u SAD - prozivke za holivudsku zvezdu, problemi sa zakonom...

07:00 | 24-04-2024

Košarka 1

Sada bi mogao da bude ozbiljno kažnjen.

jokići
Dustin Bradford / Getty images / Profimedia

Društvene mreže su se u utorak usijale kada se na internetu pojavio video snimak na kome se vidi Strahinja Jokić, stariji brat Nikole Jokića, kako posle utakmice Nagetsa i Lejkersa u Denveru udara navijača.

O čitavom slučaju se ne zna mnogo, iako se spekuliše da je žrtva napada vređala popularnog Džokera, što se nimalo nije dopalo braći Jokić, pa je najstariji među njima čak upotrebio nasilje kako bi se obračunao sa osobom koja je, po svemu sudeći, navijala za Los Anđeles.

LOŠE MU SE PIŠE Protiv Jokićevog brata ZVANIČNO pokrenuta istraga zbog NAPADA na navijača

Strahinji Jokiću sada preti suspenzija iz dvorane u Denveru, pošto je NBA liga pokrenula istragu o čitavom incidentu, a nije isključeno ni da će oštećeni otići na sud i tužiti svog napadača. Važno je da se napomene da su sve ovo samo spekulacije i da će se epilog čitave priče uskoro saznati.

Ono što je karakteristično za spomenutu braću je njihov šablon ponašanja na sportskim priredbama. Verujemo da imaju najbolju nameru kada žele da zaštite Nikolu, ali mu čestim prestupima samo čine kontrauslugu.

Primera radi, Strahinja je već imao ozbiljni prestup, pošto je 2019. godine u svom stanu napao devojku, davio je i nije joj dozvolio da izađe, dok se policija nije pojavila i uhapsila ga. Najstariji od braće Jokić je nešto kasnije uslovno pušten na slobodu.

Dve godine ranije, Strahinja i Nemanja su posle utakmice sa Oklahomom siti bili toliko besni, da su, prema rečima svedoka, "umalo srušili dvoranu", želeći da se obračunaju sa sudijom. Podsetimo, to je meč kada je Rasel Vestbruk ubacio 50 poena, uključujući i trojku sa zvukom sirene.

Braća Jokić su u žiži NBA javnosti bili posle sukoba Nikole Jokića i Markusa Morisa, kada je Srbin odlučio da uzvrati prljavom Amerikancu. Stariji Jokići su tada napravili nalog na društvenoj mreži "Tviter", kako bi zapretili Morisu i njegovom bratu blizancu.

Slično je bilo i kada se Jokić sukobio sa Devinom Bukerom na terenu. Ubrzo se na internetu pojavio snimak njegove braće kako na nogama besno gestikuliraju ka američkom košarkašu. Bila je i situacija kada je jedan od braće sedeo ispred tunela za igrače, čekajući Bobija Portisa. Srećom, do incidenta tada nije došlo.

Možda i najbizarnija situacija u vezi sa braćom Jokić dogodila se tokom prošlogodišnje plej-of serije sa Los Anđeles Lejkersima. Oni su tada pošteno isprozivali legendarnog glumca Džeka Nikolsona, ismevajući ga i želeći mu "da se vide sledeće godine".

Braća Jokić se sada suočavaju sa oštrom kaznom, a kakva će ona biti, saznaće se u narednih nekoliko dana. Prvo da sačekamo da se oglase Denver Nagetsi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Ana

24.04.2024 08:37

Dve teske seljacine i nasilnici. Dovoljno je da im covek vidi frizure, da zakljuci da su imbecili. Nanose Nikoli ogromnu stetu i sramotu.