"VEĆ SU NAS POBEDILI" Željko Obradović maksimalno oprezan pred početak plej-ofa ABA lige

11:58 | 16-04-2024

Košarka 0

Imao je šta da kaže trofejni stručnjak pred početak plej-ofa ABA lige.

kkp
Printscreen/Youtube/BC Partizan TV

Kako je Partizan završio na drugoj poziciji nakon ligaškog dela, u četvrtfinalu će se sastati sa sedmoplasiranom Igokeom.

Tim povodom je za medije govorio trener crno-belih, Željko Obradović.

- Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee. Nama je u ovom trenutku najvažnije da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, da motivacija timova i igrača je na drugom nivou. Moramo da podignemo maksimalno našu motivaciju protiv tima koji nas je iznenadio u prvom delu prvenstva i pobedio nas u Beogradu. Ta sada činjenica je dovoljna da pristupimo maksimalno ozbiljno, da igramo protiv Igokee - rekao je i dodao:

Vodio je Partizan na krov Evrope, A IŠAO JE U POSETU ESKOBARU: Kako je prvi srpski tajkun omogućio crno-belima pohod na vrh

Željko Obradović Budućnost Voli/Filip Roganović
 

- Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, jer svi dolaze s najvećom motivacijom. Ekipa je odradila par treninga, danas imamo još jedan, nadam se da ćemo spremni početi seriju protiv Igokee.

Dotakao se i zdravstvenog biltena.

- Isto kao i pred zadnju utakmicu. Samo Pi-Džej ne trenira, svi ostali su zdravo i dobro.

Neizostavno pitanje bilo je osvajanje Evrolige 1992. godine, pre tačno 22 godine.

- Mnogo puta ispričano o tome šta je bio taj trofej i kako je osvojen. Drago mi je što su igrači koji su učestvovali u osvajanju tog trofeja ponovo ovde. Valjda će neke druge generacije doživeti nešto slično - kazao je.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading