"ŽELJKO JE PLAKAO POSLE TOG PORAZA" Matijas Lesor otkrio drugu stranu Obradovića

08:03 | 16-04-2024

Košarka 0

Malo ko bi očekivao da takav čovek zaplače.

Željko Obradović posle poraza od Splita
FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Dolaskom u Crvenu zvezdu, Matijas Lesor je bio relativno nepoznat, ali dobio je priliku da pokaže svoj talenat na visokom nivou. Iako se u početku nije najbolje snašao, put ga je odveo na različite destinacije, da bi konačno u Partizanu pod vođstvom Željka Obradovića postao jedan od najboljih centara u Evropi, kako je istakao u razgovoru sa svojim kolegom Čimom Monekeom, koji nastupa za Baskoniju.

Moneke trenutno privlači pažnju kao jedan od najinteresantnijih igrača u Evroligi, nedavno je pokrenuo i svoj Jutjub kanal gde deli različite sadržaje. Posebno zanimljiv je njihov poslednji razgovor, gde su diskutovali o mnogim temama.

Lesor, koji je sada jedan od najcenjenijih centara u Evroligi, priznaje da mu je Partizan, Željko Obradović i podrška navijača crno-belih bila ključna u karijeri. Njegovi gestovi i objave na društvenim mrežama i dalje održavaju dobre odnose sa bivšim saigračima i navijačima.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"VRAĆAM SE U BEOGRAD, IGRAĆU ZA ŽELJKA" Matijas Lesor jednom izjavom raspalio maštu navijača Partizana

Željko Obradović ABA liga/Ivica Cavka
 

Francuz je u razgovoru sa Monekeom podelio priču o tome kako je postao deo "Grobara".

- Čoveče, sve je došlo korak po korak. Izgubili smo Kup protiv Crvene zvezde. To je jedini meč kada su navijači oba tima u hali. Mnogo navijača, mnogo policije, mnogo obezbeđenja... Veliko je za navijače, ali i klub. Velika je to stvar za njih. Mi smo izgubili 20 razlike. Pogledao sam oko sebe... Kapiten je plakao, trener je plakao. Shvatio sam koliko im je to važno. Prethodno, igrao sam u Zvezdi. Tada smo izgubili od Partizana, ali nije bila ista emocija. Izgubili smo i otišli u svlačionicu. A ovde, navijači su ostali i pevali, a bili su povređeni - počeo je Lesor, koji je potom nastavio.

- Rekli su mi da razumeju i mene, razumeju da mi je žao i rekli mi da su uz mene. Tu je sve počelo. Rekao sam sebi da ne mogu da izneverim te ljude i da ću dati sve od sebe kako bi zaslužio njihovu podršku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading