Žan Mark Šiško
Foto: EPA/EPA

 

Žan Mark Šiško je slovio za velikog košarkaškog talenta, od 2019. godine, pa sve do kraja prethodne sezone je bio član Bajerna iz Minhena, da bi pred početak nove zadužio opremu Breogana, koju već vraća.

"ČIKA OSTOJA, MOŽE JEDNA SEZONSKA PREKO VEZE?" Navijačica Partizana diplomirala, ostala bez karte, a onda usledilo pravo iznenađenje

Kao što je najavio generalni direktor španskog tima Tito Dijaz na konferenciji za novinare, Šiško će napustiti tim, a najavljuje da bi to mogao da bude i kraj karijere.

Odigrao je samo jednu utakmicu za Breogan, to protiv Baskonije, gde je postigao pet poena.

Žan Mark Šiško

EPA

 

- Posle nekog vremena, gde sam pokušavao da vratim karijeru na pravi put, posle godinu dana odsustva, stvari nisu išle onako kako sam se nadao i planirao, tako da sam morao da donesem tešku odluku da prekinem svoju košarkašku karijeru i započnem novo poglavlje. Život - rekao je Slovenac i dodao:

- Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu za svu podršku i priliku koju su mi pružili. Takođe bih želeo da se zahvalim svim navijačima na ljubavi i podršci koju su mi ukazali u ovom kratkom periodu. Želim im sve najbolje u budućnosti!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading