Džoran Lojd
Foto: EPA/EPA

Košarkaš Monaka Džordan Lojd rekao je danas za da će se posle operacije leđa vratiti na teren brže nego što se očekivalo i da bi mogao da zaigra već u oktobru, preneo je zvaničan sajt Evrolige.

- Sa leđima se nikad ne zna, može jedan dan da bude dobro, a već sutra loše. Srećom, povreda nije bila ozbiljnije prirode, što je odlično. Zadovoljan sam, operacija je odlično prošla. Već se osećam bolje i radujem se povratku na teren. Neću žuriti sa povratkom, želim da budem maksimalno spreman, ali očekujem da se vratim na teren u oktobru što znači da neću propustiti mnogo utakmica - rekao je Lojd.

Amerikanac je preskočio start francuskog šampionata, a kad je u pitanju Evroliga, očekuje se da Lojd sigurno ne igra u prva dva kola, na gostovanju Valensiji 6. oktobra i kod kuće protiv Virtusa, 13. oktobra.

DONEO MONAKU IZJEDNAČENJE, PA POSTAO MVP Nekadašnji košarkaš Zvezde obeležio drugo kolo plej-ofa Evrolige

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde bi na teren mogao u "duploj nedelji" kad Monako 18. oktobra gostuje Crvenoj zvezdi, a 20. oktobra dočekuje Albu, a ako ipak ne bude spreman za te duele, zaigraće prvi put posle operacije najkasnije 26. oktobra kad Monako dočekuje Makabi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading