Gudurić dočekan u Priboju
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ DRAGAN NIKOLIĆ/bs

Posle spektakularnog dočeka na balkonu Skupštine grada Beograda, lep prijem u rodnom Priboju imao je srpski reprezentativac Marko Gudurić.

Veliki doprinos u osvajanju srebrne medalje imao je igrač Fenerbahčea. On je istakao da još uvek nije svestan uspeha koji je reprezentacija postigla.

- Prisutne su još uvek emocije jer je sve to sveže, ali sigurno kad malo razmislim i pričam sa nekim ljudima bliskim sebi, shvatam da smo napravili veliki uspeh i obradovali smo dosta ljudi. Ostaje žal za finalnom utakmicom i zlatom koje je bilo jako blizu ovog puta, ali verujem da će se opet ukazati prilika da se ponovi ovaj uspeh - rekao je Gudurić.

Imao je bivši košarkaš Crvene zvezde priliku da Srbiji u finišu donese izjednačenje, pri rezultatu 78:75, ali je promašio otvorenu trojku.

- Ja sam se osećao sjajno, jer sam mislio da će lopta ući. Lepo sam šutnuo, to su neki šutevi koje ja volim i na kojima radim stalno, ali to je sport, to je život. Nekad i kad daš sve od sebe i radiš vredno, dese se promašaji, ali to nas čini jačima. Tih promašaja je bilo u mojoj karijeri, zbog toga sam tu gde jesam i verujem da će me i ovaj težak momenat učiniti boljim. Opet kažem, nadam se da će biti prilike da budemo ponovo u finalu, ja ne bežim od odgovornosti. Da mogu da ponovim - opet bih uzeo taj šut.

 

 

Naglasio je da je zajedništvo i sjajna hemija u ekipi doprinelo da se napravi ovaj sjajan rezultat.

- Sigurno veliki razlog što smo mi uradili to što jesmo, jeste to naše zajedništvo - zaključio je Gudurić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading