MELI O SUSRETU SA SRBIJOM:  Sve je moguće, igraćemo svoju igru
Tanjug/Ap

Košarkaši Italije pobedili su Filipine i tako overili drugo mesto u Grupi A.

Oni će se ukrstiti sa grupom u kojoj se nalazi reprezetacija Srbije, a samo u teoriji naša reprezentacija ne može da prođei to ako se desi da Južni Sudan dobije "orlove" sa plus 35.

Nikolo Meli je nakon meča sa Filipinima izneo utiske sa meča.

- Lepo je igrati pred punom dvoranom. Znali smo da će biti velika borba, kao što je na kraju i bila, ali igrali smo svoju igru, nismo odustajali i zato smo pobedili - rekao je Meli.

Italija u drugu fazu ulazi sa smanjenim šansama za četvrtfinale, pošto su izgubili meč od Dominikanske Republike. Meli je upitan šta je njegova ekipa naučila iz tog susreta.

- Da uvek igramo zajedno, uvek da tražimo ekstra dodavanje i da šutiramo - kratak je bio.

ITALIJA OPRAVDALA ULOGU FAVORITA Poznati su rivali Srbije u narednoj fazi Mundobasketa

Meli je prokomentarisao i potencijalni susret sa Srbijom.

- Imaju veoma dobar tim, dosta talenta, ’sajza’, imaju sve. Naravno, radi se o teškom protivniku, susretali smo se više puta poslednjih godina i biće, kao i uvek, teško. Mi ćemo pokušati da igramo našu igru, oni svoju, i videćemo šta će se desiti - rekao je Meli.

- Protiv Srbije je uvek teško, ulazimo u drugu fazu turnira, sve je moguće, svako može da izgubi i pobedi svakoga - dodao je.

O prethodnim utakmicama Srbije i Italije, rekao je:

- Evrobasket je bio prošle godine, timovi su bili drugačiji, a priprema je priprema. Nisu im igrali svi igrači i znate, ovo je Svetsko prvenstvo, drugačiji je ulog - zaključio je Meli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading