HOLAND POSLE TRILER UTAKMICE: Ne znam da li je bilo luđe od Nedovićeve trojke Partizanu
ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Portorika pobedili su Južni Sudan nakon velike drame i produžetka rezultatom 101:96.

Portoriko je gubio celu utakmicu, ali je u završnici uspeo da preokrene. Na 0,3 sekunde do kraja, Romero je promašio dva slobodna bacanja i usledili su produžeci, u kojima je karipska zemlja ipak odnela važnu pobedu.

- Srećan sam što smo pobedili, ovo je Svetsko prvenstvo i sve je moguće. Ekipa je pokazala da ima srce, utakmica je bila haotična, gubili smo, vraćali smo se, mnogo izgubljenih lopti… Nismo odigrali najbolje, ali na ovakvim turnirima je najvažnije pobediti. Jedna po jedna utakmica, - rekao je Holand.

SVE O MUNDOBASKETU Raspored i tabele Svetskog prvenstva

VREME JE DA "ORLOVI" ZASIJAJU NA SVETSKOJ SMOTRI Ovo su rivali Srbije na Mundobasketu: Saletova Kina, najviši narod na svetu i redovna mušterija

Na pitanje da li je ovo najluđa utakmica na kojoj je bio akter, odgovorio je:

- Morala bi biti jedna od luđih. Utakmica je bila luda, dugo smo zaostajali, rolerkoster emocija i pobediti na takvoj utakmici je sjajan osećaj. Ne znam da li je bila luda završnica kao protiv Partizana, kada smo gostovali i kada je Nedović pogodio šut za pobedu, to je bili prilično ludo. 

Ovo je sjajno iskustvo za nas, zato i igramo - kazao je.

Odgovorio je da li je pričao sa Dobrićem i Petruševim.

- To su moji saigrači, pričao sam, ali do ovog susreta smo brinuli samo o Južnom Sudanu. Sada moramo da se regrupišemo, moramo da igramo bolje ako hoćemo da igramo protiv Srbije. Videli smo to i na pripremnoj utakmici, moramo mnogo bolje od toga. Mislim da smo sada bolje pripremljeni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading