JAKE REČI LEGENDE Mi smo imali Bodirogu, Srbija sad ima Bogdana
Vladimir Marković

- Ne želim da pričam o tome. Imamo igrače koji su tu i koji mogu mnogo toga da urade za našu zemlju - rekao je Gurović za "Mozzarsport".

Počela je detaljna analiza.

- Aposlutno verujem Aleksi Avramoviću i Marku Guduriću da mogu da iznesu sve što zahteva pozicija plejmejkera. Ognjen Dobrić je takođe momak koji ima karakter da se takmiči, Dejan Davidova je ime koje se potcenjuje zbog fizikalija, ali taj momak ima kompjuter u glavi i sve će moći da odigra. Žao mi je samo zbog situacije sa Nemanjon Nedovićem. On ima kvalitet koji bi nam sigurno doneo nešto pozitivno, ali dobro. Situacija je ovakva.

Nastavio je u istom ritmu.

- Razlika je što smo mi bili favoriti pred to prvenstvo, uostalom, išli smo kao aktuelni evropski prvaci, a imali smo Dejan Bodirogu, Peđu Stojakovića, Divca, sa takvim imenima moraš da budeš favorit. Mi sada možda nemamo Bodirogu koji može da reši svaku situaciju protiv svakog protivnika, ali to je možda sada prilika za Bogdana da pokaže taj nivo, ili Milutinova. To im iz sveg srca želim.

NISAM OVO TREBAO DA KAŽEM Gurović otkrio tajnu iz Indijanapolisa čuvanu preko 20 godina, priča je sada još jača

Veliki je posao pred selektorom Pešićem.

- Ne bih mu bio u koži. Da je teško, jeste, ali opet... mi imamo košarkaški kvalitet. Imamo i momke koji vole da se takmiče. Kari će sasvim sigurno forsirati odbranu koja se i videla na utakmicama u Atini, samo je potrebno pronaći kontinuitet, doduše i to je pitanje koliko je moguće u današnje vreme gde je mogo umora i još više povreda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading