ON JE UVEK TU ZA REPREZENTACIJU Legendarni Španac ima samo reči hvale za Srbiju, svoj tim otpisao?
EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Najiskusniji reprezentativac Španije Rudi Fernandez (37) kaže da usled silnih kadrovskih problema "crvena furija" ne može da računa na visok plasman na Mundobasketu.

Španija je aktuelni svetski i evropski šampion i nebrojano puta su dokazali da se ne smeju otpisati, mada opet ne spadaju u najuži krug favorita.

- Za mene je broj pet lep broj. Čak sam bio blizu da potpišem peto mesto na Svetskom prvenstvu - rekao je Rudi Fernandez u razgovoru za španske medije (Marca).

Kaže da ne vidi Španiju među ekipama koje će se boriti za neku od medalja.

- Veoma sam iskren sa vama medijima i sa saigračima. Pored timova kao što su Kanada, Srbija, SAD, Slovenija, Australija... pričamo o veoma moćnim reprezentacijama, i sa našim problemima i izostancima, peto mesto uopšte ne bi bilo loše. Ali moramo biti svesni da nas čeka još mnogo rada da bismo uopšte došli do tog petog mesta - naveo je košarkaš Real Madrida.

Rudi i Španci će već u petak imati priliku da osete snagu Slovenaca, sa kojima igraju prvi meč na turniru u Malagi, a potom će odmeriti snage i sa favoritima za osvajanje zlata na SP, Amerikancima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading