REPREZENTACIJA IZNAD SVEGA Krenuo na porodični odmor, ali kad je pozvao Željko istog trenutka je okrenuo auto
Foto: Marko Metlaš/Alo!

On je gostujući na "Sputnjiku" u emisiji "Miljanov korner" ispričao kako se našao među 12 igrača reprezentacije Srbije i Crne Gore za Evropsko prvenstvo u Beogradu. 

- Ima ih naravno (igrača koji su odbili Željka), ali ako si prijatelj sa Željkom kao što ja jesam onda je to sasvim drugačije. Meni se desilo to jedno leto 2005. godine kada sam sa suprugom Jelenom i decom krenuo na more u Sani bič u Grčku, da smo na pola puta ka Grčkoj negde u Makedoniji stali, okrenuli auto i vratili se za Beograd - počeo je svoju priču Tomašević.

ŽOC MU NIJE ZABORAVIO Obradović još ljut na Spanulisa (VIDEO)

On je otkrio da je leta kada je potpisao za Panatinaikos dogovorio sa Obradovićem, koji je u to vreme bio selektor Srbije i trener grčkog kluba da uzme leto za sebe, da se odmori i spremi za novu sezonu. Ipak, vrlo brzo je dobio poziv zbog koga se okrenuo i vratio kući.

- To je bilo tada kada sam potpisao za Panatinaikos. Moj dogovor sa Željkom je bio da tog leta neću igrati za reprezentaciju, da želim da se odmorim i spremim za sledeću sezonu. I on je na početku pristao, ali mi je kasnije rekao da ima potrebu i da želi da igram za reprezentaciju i ja sam na pola puta okrenuo auto i vratio se za Beograd. Prvi put nisam poslušao moju suprugu koja je bila jako protiv toga. Nažalost, nije se dobro završilo jer smo to Evropsko prvenstvo ispali u grupno fazi, a ja sam se dan pred prvu utakmicu povredio i nisam odigrao sekund na tom turniru - prisetio se on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading