SRBIJA JE JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA NA SVETU Italijan opet napravio šou i hvalio "orlove" na sva zvona
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Italija je ponovo bila bolja od Srbije, ovoga puta na Akropolis kupu 89:88.

Selektor "azura" Đanmarko Poceko imao je samo reči hvale na račun našeg tima.

- Čestitam Srbiji, igrali su tvrdo. Ako mogu da kažem da su oba tima igrala jako dobro i svima čestitam. Bila je ovo prijateljska utakmica, ali sam srećan što smo se borili protiv jednog od najboljih timova u Evropi i na svetu. Srbija je fantastičan tim, sa legendom Pešićem na čelu - počeo je Poceko.

Srbija - Italija

KSS

 

 

On je zatim istakao da mnogo poštuje Srbiju, a da italijanski košarkaši uvek smatrakju Srbiju za velikog rivala.

- Prvo, mnogo poštujem Srbiju. Svi italijanski igrači, ne samo sada nego i u prošlosti, igrali su sa strancima u ligi, a samo neke od njih ću pomenuti. Danilovića prvog, neverovatnu osobu i neverovatnog igrača. Najboljeg igrača kog sam u životu video. Bodirogu, Rebraču, Paspalja...Kad god moramo da igramo protiv Srbije moji igrači daju sve od sebe i daju 100 odsto. Danas sam jako srećan jer smo igrali sa 12 igrača i svi momci su dali nešto za tim. Srećan sam jer Polonara nije bio u dobroj formi, ali diže se, kao i Marko Spisu. Ali i mladi su pomogli mnogo - Spanjolo, Proćida, Dijuf, Severini i to me čini srećnim jer imamo budućnpost kao nacionalni tim - zaključio je selektor Italije.

Inače, Poceko je i na ovom duelu imao mini šou, kada je dobio tehničku, da bi onda uzeo loptu i nije dozvolio da se igra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading