NOVI UDARAC ZA PEŠIĆA Srbija ostala bez još jednog važnog aduta za Mundobasket
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Reprezentacija Srbije biće silno oslabljena na Svetskom prvenstvu čiju grupnu fazu igra na Filipinima, a poslednje u nizu imena koje se neće naći na spisku selektora Svetislava Pešića je Ognjen Jaramaz (27).

Zbog nedovoljno brzog oporavka nakon frakture stopala bek srpske reprezentacije ovog leta mora da propusti obaveze u nacionalnom timu.

Kako prenosi "Sportski Žurnal", novi košarkaš Partizana neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima iz nacionalnog tima tokom obaveza na Svetskom prvenstvu. Razlog za to je obnovljena povreda koju je zaradio još u aprilu, a oporavak ide sporije nego što se predviđalo.

Pre Jaramaza su "otpali" Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski. 

Kako javljaju mediji, velika je šansa da Mundobasket propuste Alen Smailagić i Uroš Trifunović.

"Alen Smailagić se javio na prozivku Reprezentacije sa znacima virusne infekcije koja je sada u sanaciji. Očekuju se rezultati završnih ispitivanja i da se on posle toga priključi Reprezentaciji u kampu u Staroj Pazovi. Uroš Trifunović je tokom čitave klupske sezone povremeno osećao tegobe u stopalu koje su se javile i sada, nakon prvog treninga Reprezentacije. Uroš trenutno ide na terapije, uz prilagođene kondicione treninge", kaže prof. dr Dragan Radovanović za KSS.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading