Košarkaška reprezentacija Srbije
Foto: Promo/KSS

Košarkaši muške juniorske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Nišu, posetili su danas "Kuću košarke", gde ih je ugostio predsednik Košarkaškog saveza (KSS) Srbije Predrag Danilović.

Danilović je igračima i stručnom štabu čestitao na istorijskom uspehu, ističući da su zaslužili titulu evropskog prvaka. "Presrećan sam zbog vašeg uspeha, ova će vam sigurno ostati jedna od najdražih medalja za ceo život. Apasolutno ste zaslužili ovo zlato i treba da uživate u njemu.

Zahvaljujem još jednom gradu Nišu, predivnoj publici koja je dodatno dala snagu i motivaciju ovim mladim momcima kojima je to bilo potrebno, jer ne treba da zaboravimo da su oni još deca i da nije bilo nimalo jednostavno igrati pred domaćom publikom, pogotovo pred punom dvoranom", naveo je Danilović, prenosi sajt KSS. Selektor Nenad Stefanović zahvalio je na gostoperimstvu i naglasio da je reprezentacija imala odlične uslove i sjajnu saradnju sa KSS.

"Imali smo sve što nam je bilo potrebno i nismo imali ni jedan izgovor da ne napravimo dobar rezultat. I momci su bili zadovoljni, a sve ostalo ste videli na terenu", istakao je Stefanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading