košarka
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ivanović je protekle dve sezone proveo u Beogradu i bio obožavan od strane navijača crveno-belih uprkos promenljivoj formi.

- Bilo je nekoliko opcija, ali se javila Runa i poslala odličnu ponudu, pa smo se vrlo lako dogovorili. Nisam znao mnogo o tom klubu, ali sam od naših ljudi koji su radili u Rusiji dobio veoma lepe informacije o kompletnoj organizaciji. U pitanju je izuzetno stabilan klub i srećan sam što idem tamo. Dodatni plus je što ću biti u Moskvi i biti deo novog košarkaškog projekta u tom velegradu - rekao je Ivanović za Vijesti.

košarka

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

On je otkrio da je postojala mogućnost da produži ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana.

- Proveo sam vrhunske dve godine u Zvezdi, bilo je dosta uspeha i titula. Bilo mi je malo teže nakon povrede posljednje sezone, ali sam sa svima ostao u odličnim odnosima. To je bilo prelepo iskustvo za mene i moju porodicu. Negde u martu-aprilu sam pričao s trenerom Duškom Ivanovićem oko produžetka saradnje, kada su hteli da ostave dosta domaćih igrača, ali su okolnosti bile takve da je najbolje rešenje bilo da odem. Uostalom, nakon 15 godina na Balkanu je vreme za nešto novo - izjavio je popularni Džoni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading