košarka
Foto: Profimedia

Centar "zelenih" Papajanis odlazi u Fener.

- Posle svega ovoga ne znam šta da očekujem u životu. Sve sam video. Sve. Roditelji dečaka od 15 godina su mi ga doveli u kuću i rekli mi: 'Molimo vas, predsedniče, uzmite ga i brinite se o njemu umesto nas'. Osam ili devet godina je ovde i nijednog igrača nismo pazili i podržavali kao njega. Možda samo Nikosa Papasa, da ne lažem - kazao je Janakopulos i potom se malo više posvetio detaljima pregovora.

NAJPRAVOSLAVNIJA KANCELARIJA U EVROLIGI Pogledajte šta gazda Panatinaikosa drži na svom radnom stolu (FOTO)

Prema njegovim rečima, od aprila se pregovaralo i nudili su mu od 1,1 do 1,3 miliona evra, iako nije imao dobru sezonu. Ističe da su mu to nudili zato što ga vole, a kada im je nakon četiri-pet meseci čekanja rekao da traži 1,7 miliona evra za dve sezone, i to su prihvatili, da bi potom došlo do preokreta.

- Došao je kod mene i kazao: 'Nisam vam rekao, pristao sam na Itudisovu ponudu, idem u Fenerbahče. Ali, pošto vas nisam obavestio, mislim da je pravi potez da ostanem. Dajte mi pet minuta da mu javim'. Nakon svega toga je došao i rekao da mu mama i tata ne daju da ostane u Panatinaikosu i da žele da ide kod Itudisa za 200 hiljada evra više. Ne znam šta da kažem... U svakom slučaju, sve najbolje u nastavku karijere - kazao je ironično gazda kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading