Zek Ledej
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović

- Partizanova sezona završila na veoma lep način, osvajanjem AdmiralBet ABA lige. Drugačiji je utisak kada je u pitanju Evroliga jer nismo uspeli da se plasiramo na Fajnal-for, ipak, imali smo veoma dobru sezonu, uspešnu sezonu - jasan je Grk.

BARSA SE NAMERILA NA PARTIZAN Nisu uspeli sa Panterom, ali sada kradu sjajnog šutera?

Papapetru jos uvek nije siguran da li će se vratiti u Beograd ili ostaje u Atini, gde se trenutno nalazi na odmoru zajedno sa svojim bivšim a možda i budućim saigračem Matijasom Lesorom.

- Još uvek nisam doneo odluku o budućnosti. Nisam još uvek razmišljao o tome, ima opcija u Grčkoj, kao i u inostranstvu, sve je otvoreno. Veoma sam srećan zbog Lesora. Navijači Panatinaikosa će ga voleti. Uvek daje sve od sebe. Sviđa mu se Grčka i način života ovde. Mislim da će se dobro snaći.

Goruća tema u Grčkoj je igrač koji je uradio nešto što je i on ranije, dres Olimpijakosa zamenio Panatinaikosovim, Kostas Slukas iznenadio je košarkašku javnost.

- Nisam razgovarao sa Slukasom. Srećan sam zbog njega i njegovog izbora. Svaka odluka se mora poštovati. Nisam očekivao ovo, mislim da niko nije očekivao - rekao je Papapetru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading