RADONJIĆ OPET U ABA LIGI Crnogorski stručnjak se vraća na Jadran?
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić, najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde, mogao bi da sledeće sezone vodi Budućnost, objavila je Radio-televizija Crne Gore. Ta vest je objavljena kao nezvanično saznanje i nagoveštaj povratka trofejnog stručnjaka u matični klub, gde je postao legenda i kao igrač, a potom je baš u "Morači" gradio uspešnu trenersku karijeru.

On je slobodan od rastanka sa Panatinaikosom minule zime, a pre godinu dana je osvojio triplu krunu sa Crvenom zvezdom.

RADONJIĆ OPET U ABA LIGI Crnogorski stručnjak se vraća na Jadran?

EPA-EFE/David Aguilar

 

 

Sa crveno-belima osvojio je čak po pet "jadranskih" i srpskih titula, uz pet trofeja Kupa Radivoja Koraća, a bio je i nacionalni šampion Nemačke sa Bajernom.

Budućnost se krajem prošle sezone naprasno rastala sa srpskim trenerom Vladimirom Jovanovićem posle eliminacije iz Evrokupa i poraza od Borca iz Čačka u završnici ligaškog dela ABA sezone, a onda je na klupu seo vršilac dužnosti Petar Mijović i završio sezonu tima iz Morače.

Radonjić je vodio Budućnost čak osam godina, a nakon rastanka 2013. bio je nekoliko puta povezivan sa matičnim klubom, ali ga je trenerski put ipak u poslednjih 10 godina dva puta dovela u Zvezdu, kao i u Bajern i Panatinaikos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading