OVA GENERACIJA JE NAUČILA LEKCIJU Marinu Maljković posebno raduje jedna stvar posle pobede
EPA

- Veoma važna pobeda. Raduje me što smo želeli da pokažemo da je lekcija naučena za ovu generaciju, što se tiče prvih utakmica i tih šokova na velikim takmičenjima. Na Svetskom prvenstvu smo izgubili od Kanade, sad je to bila Turska i nismo želeli da se to ponovi. Sa te strane je izuzetno važno što smo dobili ovu utakmicu. Svih 11 igračica je stvarno odradilo ono što se od njih traži. Svaka je imala svoj specifičan zadatak. I kao i uvek kod nas, ako samo jedna ne igra i ne radi stvari kako treba, mi smo loši. To je bilo odlučujuće za pobedu - rekla je selektorka branioca evropske krune za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Reprezentacija Srbije

KSS

 

 

Ona je, govoreći o sutrašnjem rivalu Slovačkoj, rekla da je to visoka ekipa sa dosta dobrih šutera, sa promenama odbrane i presingom preko celog terena.

- Dosta zone očekujemo. Kad su oni u pitanju, zonske odbrane uvek je bilo, pa i sad. Nama će svaka biti teška. I samo ako imamo ovaj pristup, posebno sad kad nas je 11, možemo da pokušamo nešto da uradimo i dođemo do pobede - zaključila je Maljković.

Ona ni sutra neće moći da računa na Aleksandru Crvendakić koja je napustila ekipu zbog smrtnog slučaja u porodici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading