ODLAZAK BIVŠEG TRENERA PARTIZANA Trinkijeri doživeo debakl u Nemačkoj, pa jednom rečenicom najavio kraj
Foto: EPA/EPA-EFE/FILIP SINGER

Košarkaši Bajerna su odigrali još jednu razočaravajuću sezonu - nakon 15. mesta u Evroligi postalo je jasno da se neće dokopati titule u Nemačkoj, pa je vreme za izvesne promene u klubu. Sa mesta trenera odlazi italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri, koji je to otkrio nakon što je bavarski velikan izgubio u polufinalu domaćeg prvenstva od Ulma! 

Poraz koji je Bajern eliminisao iz trke za titulu značio i da će trogodišnji mandat Italijana u Nemačkoj biti okončan bez šampionskog naslova, što je situacija kakvu Bajern nije očekivao kada je angažovao bivšeg trenera Uniksa, Brosea i Partizana. 

VELIKI KRAH TRINKIJERIJEVOG BAJERNA Ulm „počistio“ Bavarce za finale nemačkog plej-ofa

-Mislim da je to bila poslednja utakmica tokom mog mandata u Bajernu - rekao je Andrea Trinkijeri odmah nakon meča i tako dodatno podgrejao spekulacije da ovog leta menja tim.

U prethodnom periodu se za usluge Andree Trinkijerija interesovao Monako, koji će se očigledno rastati sa Sašom Obradovićem nakon najuspešnije sezone u klupskoj istoriji. Italijanski stručnjak je, uz Ćavija Paskvala, najozbiljniji kandidat za mesto na klupi, dok bi njega u Bajernu trebalo da nasledi Pablo Laso. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.      

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading