BEZ PRAVA NA GREŠKU Partizan čeka odmornu Olimpiju
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović

Teška četvrtfinalna serija protiv Studentskog centra potvrdila je da se Partizan nije psihološki oporavio od šoka u Madridu, ali je poslužila da prodrma ekipu pred nadolazeću seriju, na dva dobijena meča sa Cedevita Olimpijom (19.30), a postoji mogućnost da serija okonča tek 6. juna. Naime, to je datum eventualne majstorice između ova dva kluba.

Arbitri iz Hrvatske Hordov, Radojković i Mustapić sudiće u Areni, a Vukčević se vratio iz SAD i biće na raspolaganju Obradoviću.

Fuzija zagrebačke Cedevite i ljubljanske Olimpije stvorila je ekipu koja Partizanu definitivno ne odgovara. Otkako se Željko Obradović vratio, Cedevita Olimpija slavila je u tri od četiri okršaja!

Ovo je prva situacija kada se Partizan i Cedevita Olimpija sudaraju u plej-of seriji. Partizanu je zvanično ostao još trofej u regionalnom takmičenju, jer kako sada stvari stoje, crno-beli ni ove godine neće igrati za titulu prvaka Srbije. Zato je ABA tron prioritet broj jedan.

- Učinićemo sve da neutrališemo njihove prednosti i da kapitalizujemo naše. Nemamo šta da izgubimo, možemo samo da dobijemo i daćemo sve da priredimo iznenađenje - kaže adut „zmajčeka“ i bivši igrač Partizana Edo Murić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading