ŠPANCI STRAHUJU OD PARTIZANA Sve je protiv Reala, vraća im se Panter
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Partizana, posle vođstva od 2:0, nisu uspeli da "čekiraju" kartu za F4 u Kaunasu, pa će posle dva vezana poraza od Reala, peti susret u Madridu odlučiti ko će igrati ovogodišnju završnicu Evrolige. 

Bez obzira na ishod meča sa Kraljevićima, iza crno-belih je sezona u kojoj su se vratili u najelitnije evropsko košarkaško takmičenje i prikazali odličnu igru, veliku borbu i sjajnu atmosferu koju su stvorili navijači,  gde god da košarkaši igraju. 

Upravo ove činjenice svesni su i u Madridu. Tako španski portal "As" pred peti meč koji se igra ove srede od 21 sat, donosi tekst sa naslovom:

-Bez Deka, Jabuselea i sa sumnjom nikad viđenom u Evroligi.

ŠPANCI STRAHUJU OD PARTIZANA Sve je protiv Reala, vraća im se Panter

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

U tekstu, oni navode da je Real Madrid, posle zaostatka od 2:0, prevazišao sve svoje limite kako bi u Beogradu došao do dve pobede i izjednačio u seriji.

- Posle 2:0 iz Madrida, rezultat od 2:2, posle "makro-tuče" u Vizink Centru, ove srede od 21 sat će košarkašima Reala biti potrebna nova doza "epike" kako bi pobedili Partizan. Ne zato što ne mogu da ga pobede, već zbog nezgoda i nemogućnosti oporavka - stoji u tekstu "As"-a. 

Španski list potom piše da su Madriđani treći i četvrti duel igrali bez Poarjea koji je i drugi meč igrao skoro bez treninga. Takođe, nastup Francuza je pod znakom pitanja za peti meč.

TAVARES ODGOVORIO "GROBARIMA" Navijač ga "prešao" u Areni, poslali mu snimak, a on napisao samo dve reči (VIDEO)

ŠPANCI STRAHUJU OD PARTIZANA Sve je protiv Reala, vraća im se Panter

Alo!/Marko Metlaš

 

- Uz Poarijea, gubitak Deka menja balans, Argentinac je, od povratka iz Oklahome, pokazao da je sposoban da sam reši neizvesne završnice. Ovo je gubitak za Real madrid. Videćemo do kada. On je košarkaš koji igra odbranu i ne povlači se kada čuva protivnika koji je viši od njega. Gabi ima PIR 19.3 u seriji.

- Takođe, pričamo i o Jabuseleu koji više neće igrati u evropskim takmičenjima ove sezone. Evroliga ga je sankcionisala sa pet utakmica. Tako, Real će biti bez Poarijea, nepouzdanog Kornelija, bez Deka i Jabuselea i sa oporavljenim Tavarešom.

"As" se u svom tekstu bavi i Partizanom. Tako ističu da će ovaj meč igrati glavni "skorer" Željka Obradovića, kapiten Kevin Panter kao i da će Eksum biti svežiji nego u četvtoj utakmici, kao i "ludi" Madar, ali i Naneli kao važan deo tima, ali i Trifunović i Smailagić koji odlično menjaju glavne startere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading