IZ OLIMPIJAKOSA GRME NA SUDIJE "Fauliran je 200 puta i nije dobio ništa"
Foto: EPA/EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Jorgos (Džordž) Bozikas je pomoćni trener Olimpijakosa i zasmetalo mu je što nad Sašom Vezenkovim sudije nisu svirale faulove u meču protiv Fenerbahčea.

Trenutno je 2-2 u toj "ludoj" seriji pa će se igrati majstorica. 

Meč broj četiri je Fener dobio rezultatom 73:69 u Ulker Sports Areni u Istanbulu i na tom meču izveli 19 slobodnih bacanja, dok je Olimpijakos izveo 10 i ta razlika je Bozikasu zasmetala.

MAJSTORICA ZA PRIČU Partizan u Madridu piše istoriju, ako ovo uradi evropska košarka će zauvek pamtiti

- To je utakmica koja je imala mnogo tenzija, kontakata, faulova. Neki su dosuđivani, ali dosta nije. Imali smo deset slobodnih bacanja na ovom meču, čini mi se čudnim. Teško je nekome da odigra dve uzastopne dobre utakmice. To se skoro nikome nije desilo u plej-of seriji. Odbrane su teške, emocije su na visokom nivou. Igračima je veoma teško da se prilagode. To nema veze ni sa čim osim sa borbom za svaki posed. Ne mislim da je odbrana Najdžela Hejs-Dejvisa ono što otežava Vezenkovu. To su uzastopne utakmice i ne zaboravimo da je sigurno fauliran 200 puta i dobio je skoro ništa. Naših deset slobodnih bacanja danas je premalo za takvu igru, s obzirom na količinu kontakta koji je bio - rekao je asistent Jorgosa Barcokasa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading